EGYEDI VIDEOSABLONOK- minták

Az alábbi videók ötletek, minták... különböző vállalkozások promociójára...  egyedi figyelemfelkeltő videók készülhetnek eseményekre, év végi leárazásokra, éttermek, fitnesztermek,fogorvosi rendelők, fodrászatok promotálására, vagy akár egyszemélyes vállalkozások ... pl masszőrök, lakberendezők vagy éppen  könyvelők számára is.

LAKBERENDEZŐ

2021.10.13

Lakberendezési szolgáltatás promociója. Ár: 28 000 Ft

Karácsonyi üdvözlőlap, (irodai/hivatal). A képarányon (is) az igények szerint változtathatok. Ár: 28 000 Ft.

Karácsonyi üdvözlőlap, fitnesz(jóga stb) terem. A képarányon az igények szerint változtathatok. Ár: 28 000 Ft.

Karácsonyi üdvözlőlap, kisgyermekekkel. A képarányon az igények szerint változtathatok. Ár: 28 000 Ft.

FONTOS! ... a videók (stock)-tartalma jogvédett, az nem kerül a tulajdonodba ( un "kiterjesztett használati jogot kapsz" ... és csak online formában használható fel. 

A video elkészülte (fizetés rendezése) után letöltő linket küldök.

Valamint ahhoz, hogy a közösségi média felületek pl a Facebook "felismerje, hogy nem sért szerzői jogot" az szükséges, hogy én töltsem fel az oldaladra. Ehhez legalábbis a feltöltés erejéig (erre korlátozott), de hozzáférést kell kapnom a FB oldaladhoz. ( így kap a video egy "tag" ot, amely jelzi az algoritmusoknak, hogy a tartalom "jogtiszta" ) FB-on profilon nem megosztható, csak un. oldalakon.

A letöltő link birtokában természetesen Te is feltöltheted, de garanciát abban az értelemben nem tudok rá vállalni, hogy a Faccebook (vagy más platform) érzékel vagy sem esetleg "jogsértést" (legtöbbször nem érzékel, saját tapasztalatom szerint)